Youtube Abone Satın Alma - An Overview

Wiki Article

Bu kapsamda abone hilesi kullanmanın en önemli kaybı ise kanalınızın kısıtlanması, çalınması ya da kapatılması olabilir.

paketleri satın alarak sosyal medya hesaplarınızı gelişimine lawnımcı olmaktayız. Sitemiz üzerinden yapacağınız her işleme 3D Ödeme alt yapısıyla güvence altındadır.

Videolarınızda ve kanalınızda onlardan bahsederek veya onların ürünlerini tanıtarak kendinize reklam geliri sağlarsınız. Ve onlarla çeşitli sosyal mecralarda işbirliği yapabilir veya onların marka yüzü bile olabilirsiniz.

Selam babam için yeni damar şarkı kanalı açtım onayliyip destek olur musunuz rica etsem linki yukarı bıraktım.

Youtube abone hilesi ve Youtube abone kasma konularından bahsettiğimiz Youtube abone kasma hilesi siteleri 2021 listemizin sonuna geldik. Ayrıca, Youtube 1000 abone kasma için kullanabileceğiniz siteleri listemize ekleyerek tekrardan listemizi güncelledik.

Youtube izlenme paketlenme paketlerimizde bulunan izlenme hizmeti youtube üzerinden bulunan gerçek kullanıcılar tarafından yapılır.

Abone sayınızın artmaya başlaması, başlarının da dikkatini çekecek ve abone olmalarını sağlayarak, hesabınız için ücretsiz Youtube abone arttırma işlemlerinin gerçekleşmesini

Öncelikle dimension uygun paketlerimizden birini seçerek Satın Al butonuna tıklayın. Youtube'da abone göndermek istediğiniz kanalınızın linkini sipariş formunda ilgili alana yapıştırın ve iletişim bilgilerinizi doğru - eksiksiz şekilde girerek onaylayın ve devam edin.

Takipci33’den gerçekleştireceğiniz ‘ Youtube Abone Satın Al‘ işlemleriniz kesinlikle adsense reklamlarınıza zarar vermez. Ekip olarak kanallarınıza verdiğiniz emeğin farkındayız. Bu sebeple sizlere sağladığımız aboneler tamamen gerçek ve aktif kişilerden oluşmaktadır.

Bu Youtube abone satın alma işlemi Youtube politikasına uygun mudur? İlerleyen zamanlarda kanalın engellenmesine sebep olabilir mi?

Bunun yanında Youtube abone satın almanı yetmiyor. Videolarınıza youtube izlenme de satın almanız gerekiyor. Youtube izlenme hizmetimize de buradan ulaşabilirsiniz. Peki Youtube abonesini nasıl satın alabilirim?

Belirli abone eşiklerine ulaşıldığında Youtube tarafından sunulan plaketler vardır. Önemli mihenk taşlarından birisi olarak anılan plaket ise 100 bin plaketidir. Eğer 100 bin aboneye ulaşırsanız direkt olarak Google tarafından dimensions bu plaket ulaştırılacaktır.

Youtube abone arttırma taktikleri başlıklı yazımızı faydalı bulduysanız paylaşguyız ve yorum yapmanız bizi memnun edecektir.

Merak ettiğim bir husus var örneğin futbol maçlarından kesitler koyabilir miyiz kanalımıza? Telif hakkı uyarısı çıkmıyor koyduğumda ancak 1000 aboneye ve 4000 incele saat izlenmeye ulaşırsam para kazanma seçeneği aktif olur mu? Şimdiden teşekkürler

Report this wiki page